Izrada internet stranica, web dizajn, internet marketing, multimedija, tisak

NAŠE USLUGE MOGU POVEĆATI VAŠU ZARADU!
AZ PROMO
Google
 

Izrada internet stranica

web stranice za vasIzrada internet stranica koje su optimizirane za tražilice (SEO) uz istovremeno korištenje sitema za upravljanje sadržajem (CMS) je naša specijalnost. Zašto je važno imati baš takve stranice? Zato što samo takve web stranice imaju dovoljno veliku posjećenost da mogu dovesti kupce ili druge klijenete, željne vašeg sadržaja, proizvoda ili usluga. Samo profesionalna i kvalitetna izrada internet stranica, uz posebnu brigu o svim detaljima oko dizajna, funkcionalnosti i sadržaja, rezultirat će stranicama koje će biti visoko pozicionirane na svim važnim tražilicama, što je glavni preduvjet za uspješno predstavljanje na internetu. Ako tome dodamo moderan i privlačan dizajn koji je, također, u našoj ponudi, vaš uspjeh je osiguran. Sistem za upravljanje sadržajem (CMS) je nekad bio rezerviran samo za portale, blogove i veće stranice, no moderna izrada internet stranica, čak i za manje firme, također, zahtijeva korištenje CMS-a, jer ako želite na duže vrijeme postići i održati visoku poziciju na tražilicama, morate redovito dodavati nove sadržaje. Bez dobrog CMS-a, to se može samo uz povećane troškove. Mi vam nudimo najbolji dizajn i izradu internet stranica po vrlo povoljnim cijenama.

Saznajte više ...

Marketing kao cjelovito riješenje

gledajte...Uspješni menadžeri, odavno su shvatili da marketing nije samo trošak, nego vrlo isplativo ulaganje. U današnjim, a pogotovo budućim tržišnim utakmicama, uloga marketinga postajat će sve veća. Pravila se ubrzano mijenjaju. Internet se počeo sve masovnije koristiti u razne svrhe, pa tako i u svrhu marketinga, dajući tako neponovljivu priliku malim tvrtkama da, uz minimalna ulaganja u marketing, u kratkom roku, prerastu u srednje i velike tvrtke. Hoćete li i vi iskoristiti svoju priliku?

Saznajte više ...

Vizualni identitet subjekta

leptir Ljudsko pamćenje radi na principu vizualizacije. Ako želimo nešto zapamtiti, moramo o tome stvoriti živu sliku. Jedna slika vrijedi kao tisuću riječi. Zašto? Između ostalog, i zato što se lako pamti. Svaka tvrtka koja želi razvijati uspješan marketing, mora, na samom početku, stvoriti vlastiti vizualni identitet. Nešto karakteristično, po čemu će se prepoznavati i pamtiti. Osim za samu tvrku, ovo vrijedi i za njezine proizvode. Stvaranje vizualnog identiteta postiže se pravilno odabranim dizajnom, prije svega, dizajnom logotipa. Ima li vaša tvrtka logotip i sve popratne materijale?

Saznajte više ...

Multimedijska prezentacija

Promocija vaše tvrtke na više nivoaU poslovnom svijetu, multimedijska prezentacija je i te kako značajna, jer brzina kojom žive poslovni ljudi, a posebno menadžeri, ne ostavlja im dovoljno vremena za osobne kontakte i iscrpne razgovore. Ako ste svom potencijalnom partneru ili budućem kupcu ponudili kvalitetnu multimedijsku prezentaciju na CD-u, DVD-u ili pak na CD-vizitki, postoji velika vjerojatnost da će, dotični sadržaj, biti pažljivo pregledan za vrijeme putovanja avionom ili u nekoj drugoj sličnoj prilici. Dovoljno je uključiti laptop, opustiti se, te pogledati i poslušati poruku, koju biste na drugi način teško uspjeli prenijeti. Ne treba ni spominjati da, osim dobrog sadržaja, poruka mora biti vizualno i zvučno dobro osmišljena i kvalitetno odrađena. Važni dijelovi poruke moraju biti istaknuti slikom, zvukom i napisanim tekstom. Mi vam možemo ponuditi kompletna riješenja multimedijskih prezentacija, uključujući radio jinglove, video spotove te interaktivne multimedijske sadržaje na CD ili DVD mediju. 

Saznajte više ...

Priprema za tisak

Grafička rješenja za vašu tvrtkuIako živimo u doba elektronskih medija i interneta, cjeloviti marketing, nezamisliv je bez tiskanih materijala. Tu su promidžbeni materijali u obliku novogodišnjih poklona: kalendari, rokovnici, privjesci, značke, kemijske olovke, majice, kape i sve ostalo na čemu se može otisnuti vaš logotip i vaša marketinška poruka. Ako izlažete na sajmovima, morate se opskrbjeti lecima, brošurama, katalozima, cjenicima, vizitkama, pozivnicama i sličnim materijalima. Ponekad će vam koristiti plakati, prospekti, pa čak i knjige posvećene vašim obljetnicama. Sve to treba dizajnirati i stručno pripremiti za tisak. Kod nas možete naručiti dizajn, pripremu za tisak, a možemo vam ugovoriti i sam tisak u nekoj od kvalitetnih tiskara s kojima surađujemo.

Saznajte više ...
Statistika
Trenutno posjetitelja: 2
Najviše odjednom: 105
Dana: 05/02/2017
Zadnja posjeta: 23/09/2017
Ukupno članaka: 69
Zadnji članak: 11/05/2007