Sitemap O nama Kontakt Web design

Naša adresa:

AZ PROMO
Mate Lovraka 2A/IV
43 000 BJELOVAR

Danijel Ružić:
Tel. 043/247 064
Mob. 098/377 301

Adam Filić:
Mob. 098/780 252

O nama

Bookmark:

Sigurno ste čuli da postolari nose poderane cipele

Po cijele dane popravljaju tuđe cipele i na kraju dana nemaju vremena, snage ni volje da poprave svoje vlastite. Slično je sa svim ostalim 'majstorima', pa tako i s nama web dizajnerima, programerima, webmajstorima ili što već jesmo.

Uvijek smo prepuni dobrih ideja kad treba napraviti web stranice za klijenta, ali kada na red dođu naše vlastite web stranice, onda bi ih najradije naručili kod konkurencije.

Ne zato što mislimo da oni to rade bolje od nas. Nedaj Bože. Nego zato što smo previše uključeni, previše smo blizu, puni svega. Kao kad osoba ne vidi šumu od silnog drveća. Treba se malo odmaknuti i promijeniti perspektivu da bi objektivnije sagledali tko smo, što smo i kako radimo. Ako je to, uopće, moguće?

Prilično je nezahvalno pisati o sebi. Jeste li ikad probali tako nešto? Huh...

Moguća su tri pristupa, ali ni jedan od njih mi se ne sviđa:
  1. Pisati o sebi onako kako se sami doživljavamo (svi bi se prestrašili)
  2. Pisati o sebi onako kako bi htjeli da nas drugi vide (prefarbati krntiju i prodati je kao novi auto)
  3. Pisati o sebi onako kako mislimo da nas drugi vide (ovo je stvarno 'super' objektivno)
Ima još nekoliko varijacija, ali su još dalje od objektivnosti nego prethodne tri. Zato je najbolje odmah odustati i pokušati nešto puno produktivnije. Ili primjeniti jednostavan trik. Ja ću pisati o svom kolegi Danijelu, a on će pisati o meni.

Na kraju, ili na početku, ćemo dodati nekoliko činjenica o firmi i uslugama koje kod nas možete naručiti i nadati se da ćete to jednog dana i učiniti.

Adam Filić

Bookmark: