Sitemap O nama Kontakt Web design

Naša adresa:

AZ PROMO
Mate Lovraka 2A/IV
43 000 BJELOVAR

Danijel Ružić:
Tel. 043/247 064
Mob. 098/377 301

Adam Filić:
Mob. 098/780 252

Adam Filić

Bookmark:

Programiranje web aplikacija, optimizacija (SEO) web stranica, Internet marketing

Adam FilićOvo je samo mali dio onoga što ovaj izuzetni informatičar može učiniti za vas. U više od 20 godina profesionalnog rada na raznim informatičkim poslovima, osmislio je i realizirao veliki broj složenih projekata.

Nekoliko godina radio je kao 'one man band', drugim riječima, ugovarao je poslove, nabavljao, sastavljao i isporučivao računala, postavljao mreže, instalirao OS (uglavnom unixoide), projektirao i programirao informatičke sustave s bazama podataka, obučavao korisnike, održavao i hardware i software...

Još 2003. godine, sasvim sigurno, prvi u Hrvatskoj, izgradio je kompletan informatički sustav za proizvodne, trgovačke i servisne tvrtke baziran isključivo na web tehnologiji. Sve aplikacije postavljene su na Linux server, a klijenti im pristupaju preko bilo kojeg Internet pretraživača (IE, Firefox).

Čak i registar blagajne, sa svojim specijalnim printerima i barcode čitačima, mogu biti postavljene na bilo koje računalo u svijetu i spojene sa serverom preko Interneta. Možete samo zamisliti što to znači za onoga tko otvara dislocirane maloprodaje širom svijeta.

Zadnjih nekoliko godina, posvetio se izradi i optimizaciji web stranica s posebnim naglaskom na Internet marketing. Razvio je kompletan sustav za izgradnju i vođenje vlastitog internet biznisa za sve one koji ne znaju, ili ne žele znati, programiranje, ali žele raditi od kuće i pristojno zarađivati na Internetu.

Autor je nekoliko e-knjiga koje se bave problemima Internet marketinga i prodaje proizvoda i usluga preko Interneta. Uz projektiranje i programiranje, njegova specijalnost je izrada prodajnih web stranica (copywrighting) kao i optimizacija predprodajnih web stranica.

Ako, stvarno, želite web stranice koje će biti usmjerene na povećanje vaše prodaje i obima poslovanja, možete ga kontaktirati telefonom ili preko priloženog obrasca. Možda vam se posreći da, nakon razgovora s vama, prihvati izazov, odvoji svoje vrijeme i izradi vam web stranice koje će non-stop raditi za vas.

Danijel Ružić


Bookmark: