Sitemap O nama Kontakt Web design

Naša adresa:

AZ PROMO
Mate Lovraka 2A/IV
43 000 BJELOVAR

Danijel Ružić:
Tel. 043/247 064
Mob. 098/377 301

Adam Filić:
Mob. 098/780 252

AZ PROMO

Bookmark:

Ako nam dozvolite da unaprijedimo vaš posao, ostat će vam više vremena za privatni život

Mi smo poduzetnici, baš kao i vi, i znamo što znači naporno raditi da bi se pokrenuo i razvio vlastiti posao. Nemate radno vrijeme, nego radite od jutra do mraka, često nedjeljom i praznikom. Čak i kad niste u uredu, mobitel stalno zvoni i ne da vam mira.

Gotovo da i nemate vremena za sebe i svoju obitelj, za svoj privatni život. A djeca brzo rastu i postepeno se pretvaraju u vama nepoznate ljude. Odjednom shvatite da ste propustili vlastiti život. Ne dozvolite da vam se to dogodi.

Svaki poduzetnik razmišlja o tome kako da poveća svoju prednost nad konkurencijom, jer zna da će mu to donijeti veći broj kupaca, veće prihode i veću zaradu. U stvarnom životu, značajnu prednost je vrlo teško ostvariti.

Tajna uspjeha je u tome da iskoristite što više malih, gotovo beznačajnih, prednosti. Takve prednosti morate sami stvoriti i iskoristiti. A, što reći o velikim prednostima koje možete postići pravilnim korištenjem Interneta i web stranica?

Ako vaša konkurencija nema web stranice, a vi ih imate, ostvarili ste malu prednost. Čak i ako ste lokalni automehaničar, frizer ili nešto slično. Zašto? Zato što ...

Žute stranice umiru - zamjenjuje ih Internet


To je činjenica koju, možda, niste primjetili. Kad ste zadnji put posegnuli za žutim stranicama telefonskog imenika? Ja više ne znam ni gdje sam ih stavio. Kad god mi treba nekakva informacija, odem na Google, upišem nekoliko ključnih riječi (npr. automehaničar Bjelovar) i nađem sve što mi treba.

U konkretnom primjeru automehaničara iz Bjelovara, možda neću naći to što tražim, ali to je Vaša prilika da ostvarite prednost. Neka vaša konkurencija spava, vi nemojte. Naručite si web stranice u kojima ćete objaviti svoju adresu i broj telefona i već ste u maloj prednosti.

Čak i kad bi svi vaši konkurenti imali web stranice, još uvijek možete biti ispred njih. Kako? Tako što ćete biti na prvoj stranici Googla, ili još bolje na prvom mjestu. Samo morate imati web stranice koje su dobro optimizirane za određene ključne riječi.

Formula je jednostavna:
  • bolja pozicija na Googlu = veći broj posjetitelja
  • veći broj posjetitelja = veći broj kupaca (klijenata)
  • veći broj kupaca = veća zarada
Ali, u praksi, postoji jedna 'kvaka'.

Neće svaki posjetitelj vaših web stranica postati vaš kupac


Bilo bi lako da je tako. U to ste se već uvjerili, ako već imate svoje web stranice. Tek će 1 do 3 od 100 posjetitelja, postati vaš kupac. To je stupanj konverzije od 1% do 3%. Ovo je relativno visok stupanj konverzije i ne postiže se sam od sebe.

Moguće ga je povećati do 30%, pa i više, ali za tako nešto, morate imati web stranice koje je izradio stručnjak za Internet marketing.

99% web stranica hrvatskih tvrtki ne postiže niti 1% pretvorbe posjetitelja u kupca


Razlog je taj, što ne sadrže ni najosnovnije elemente Internet marketinga. Žalosno je to što se svi drže uobičajene šablone koja ne donosi ništa:
  • Home - naslovnica s 'dobro došli na naše web stranice..'
  • O nama - ' mi smo XX firma i godinama se bavimo YY...
  • Proizvodi - 'sve' o našim proizvodima
  • Usluge - 'sve' o uslugama koje nudimo
  • Kontakt - email, telefonski brojevi, adresa
Dragi moji, to ne prolazi. To nije Internet marketing. Jedino korisno na ovakvim web stranicama su vaši kontakt podaci.

Sve ostalo, nikoga ne zanima. Ipak, svi traže da im se naprave upravo takve web stranice, jer su vidjeli da i drugi imaju isto to, pa se, valjda, podrazumijeva da je to najbolje rješenje.

Bilo je - prije desetak godina, kad su samo rijetki imali svoje web stranice i kad je sama ta činjenica nešto značila. Danas, svatko ima, ili može imati, web stranice. U toj poplavi informacija, treba se nečim istaknuti.

Ali, NE zadivljujućim dizajnom ili zanimljivim flash animacijama, nego dobro smišljenim marketingom.

Svjetski trend je korištenje Web2.0 mogućnosti u Internet marketingu. Kod nas, jedva da se koristi, zastarjeli Web1.0 marketing.

Ovo možda zvuči loše ili pesimistično, ali nije. To je dobro. Dobro je za Vas koji čitate ovaj tekst, jer je to vaša prilika da značajno povećate prednost pred svojom konkurenicijom.

Ne čekajte slijedeću godinu, kad će SVI koristiti dobro skrivene tajne Internet marketinga. Učinite to sada, dok vaša konkurencija ništa ne sluti i osigurajte si takvu prednost koju godinama neće dostići.

Učinite to za svoj posao, za svoju obitelj i za svoj život. Sada je najbolje vrijeme. Sada nije prekasno. Za sutra ne garantiram.

Nazovite na 098/780252 ili bilo koji od ponuđenih brojeva i ugovorite sastanak. Informirajte se bez obveza jer ovo je prilika za Vaš uspjeh.

Bookmark: